Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Lansare Galerie de Artă online ArtSpace.ro - ArtSpace.ro
artspace.ro / Noutăţi şi evenimente / Lansare Galerie de Artă online ArtSpace.ro

Lansare Galerie de Artă online ArtSpace.ro


Lansarea oficială la cea mai completă Galerie de Artă online ArtSpace.ro

Galeria online de artă ArtSpace.ro este de acum deschisă pentru toţi vizitatorii.

Efortul de a crea o galerie de artă pretenţioasă, dar accesibilă pentru toţi, efortul de selecţionare a lucrarilor şi introducere în sistem s-a încheiat şi  s-a fructificat sub forma acestui site, acest spaţiu virtual al artei - ArtSpace.ro.

ArtSpace.ro este adresat atât pasionaţilor cât şi consumatorilor de artă, care sunt orientaţi spre lucrări de artă atent selecţionate şi cu o valoare artistică mare, cu un nivel de finisare înalt, lucrări care la baza lor au un mesaj, surprind o stare şi nu în ultimul rând lucrări care folosesc materiale de calitate pentru a fi create.

ArtSpace.ro dispune de o serie de funcţionalităţi, care fac procesul de selecţionare a lucrării dorite mult mai uşor, mai facil şi mai plăcut.

ArtSpace.ro de asemenea oferă o secţiune de întrebări, răspunsuri şi sfaturi legate de artă. Dacă aveţi o întrebare sau o dificultate în a alege o lucrare puneţi o întrebare în cadrul acestui site la secţiunea de întrebări şi unul din consultanţii noştri de artă vă va ajuta cu un sfat sau o recomandare.

De asemenea ca completare, oferim servicii ce ţin de domeniul artei, cum ar fi lucări la comandă realizate în diverse tehnici, copii de pe tablouri celebre, decorare artistică încăperi publice şi private, icoane pe lemn şi pe sticlă conform cu modelele prezentate pe acest site şi înrămare profesională tablouri.


ArtSpace.ro
20-01-2008Termeni din artă:lansare galerie arta online artspace ro noutati evenimente