Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Icoane pe lemn şi icoane pe sticlă - ArtSpace.ro

Icoane

Cunoaste perfectiunea in arta divina

Vă prezentăm colecţia de icoane pe lemn cu foita de aur şi icoane pe sticlă ArtSpace.ro. Toate icoanele prezentate în colecţia noastră sunt executate în TEHNICA ORIGINALĂ. IMAGINILE DIN LISTA DE ICOANE SUNT POZE SI SUNT DOAR ORIENTATIVE, ICOANA FINALA ARATA CONFORM CU TEHNICA ORIGINALA.

Selectaţi una din categoriile de icoane de mai jos pentru a vedea colecţia corespunzătoare fiecărei categorii.

Icoane bizantine. Icoane bizantine cu foiţă de aur. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Vă prezentăm colectia de <strong>icoane bizantine</strong> pe lemn cu foita de aur (tehnica temperei cu ou pe lemn). Pentru crearea acestor <a title="Icoane" href="http://www.artspace.ro/ro/lucrari-galerie-de-arta/9/Icoane.html">icoane</a> se urmeaza procesul original, mai intai se pregatesc blaturile din lemn de tei, bine uscat, se pun pene, apoi se grunduiesc cu un amestec de praf de creta, apa si clei de oase. Dupa aceia pe icoană se aplica doua straturi de foita de aur. Pictura propriu zisa incepe cu proplasmele, adica culorile de baza, iar apoi se aplica umbrele si luminile. Dupa ce pictura este gata, icoana se lasa la uscat mai multe zile apoi se da cu 3-4 straturi de serlac si se verniseaza. IMAGINILE DIN LISTA DE ICOANE SUNT POZE SI SUNT DOAR ORIENTATIVE, ICOANA FINALA ARATA CONFORM CU TEHNICA ORIGINALA.
Icoane pe sticla. Icoane pe sticlă. Vă invităm să cunoasteti perfecţiunea în arta divină. Vă prezentăm colecţia de <strong>icoane pe sticlă</strong>. Toată colecţia de <a title="Icoane" href="http://www.artspace.ro/ro/lucrari-galerie-de-arta/9/Icoane.html">icoane</a> se supune unor înalte standarde de calitate. Icoanele din colecţia de mai jos sunt executate în TEHNICA ORIGINALĂ folosind materiale de cea mai înaltă calitate.

Termeni din artă:icoane lemn sticla lucrari arta artspace