Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Caricatură - ArtSpace.ro
artspace.ro / Servicii arta / Caricatură

Caricatură

Caricatură Servicii arta, caricatura shrtop
Servicii arta, caricatura shbl Servicii arta, caricatura shbr

Realizăm caricatura uneia sau mai multor persoane după fotografie, în orice dimensiune, în tehnicile: creion, creion colorat şi peniţă. Se poate la comandă de realizat caricaturi şi în alte tehnici dacă se doreşte.

O caricatură este un desen cu reprezentarea uneia sau mai multor persoane prin scoaterea în evidenţă a unor trăsături, de obicei negative, cu o intenţie satirică sau umoristică (vezi definiţia caricatura în dicţionar).

Procedura este foarte simplă. Ne trimiteţi una sau mai multe poze cu persoana (persoanele) căreia doriţi să-i faceţi o caricatură (dacă sunt mai multe poze o să vă ajutăm să o alegeţi pe cea cu compoziţia mai bună şi cromatica mai corectă), o mică descriere cu ocupaţia persoanei sau a trăsăturilor care se doresc a fi accentuate, dimensiunea lucării, tehnica în care doriţi să fie realizat acea caricatură:

  • caricatura în creion
  • caricatura în creion colorat
  • caricatura în peniţă

De asemenea mai avem nevoie şi de datele de contact. În baza acestor informaţii funizate o să vă trimitem o cotaţie şi timpul de lucru. După acceptare se trece la realizarea propriu-zisă a lucrării. La sfârşit se trimite poza cu lucrarea gata pentru confirmare/acceptare, după care se livrează prin curierat beneficiarului.

Experienţa pictorului care semnează caricatura, portofoliul şi materialele de calitate folosite vă garantează o caricatură artistică, selectă şi de calitate pe măsura aşteptărilor unui cunoscător de artă.

Termeni din artă:caricatura artspace ro executare comanda