Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Servicii arta - ArtSpace.ro
artspace.ro / Servicii arta

Servicii arta

Tablouri la comandă

Tablouri la comandă Servicii arta, la comanda shrtop
Servicii arta, la comanda shbl Servicii arta, la comanda shbr

Realizăm tablouri la comandă personalizate, în orice dimensiune, în tehnicile: ulei, acuarelă, tempera, acrilic, creion, cărbune, peniţă, pastel în toate genurile: peisaj, portretă, scenă de gen, natură moartă şi stilurile picturii de şevalet: clasic, impresionist, expresionist, art nouveau, realist, abstract, pop-art.

Folosim pânză de in şi materiale de pictură de calitate superioară, precum şi tehnici noi de tratare a pânzei, care să îi asigure durabilitatea. Toate lucrările noastre sunt executate manual şi nu reprezintă postere.

Portret

Portret Servicii arta, portret shrtop
Servicii arta, portret shbl Servicii arta, portret shbr

Realizăm portret după fotografie, în orice dimensiune, în tehnicile: ulei, acuarelă, tempera, acrilic, creion, cărbune, peniţă, pastel.

Experienţa pictorului care semnează lucrarea, portofoliul şi materialele de calitate folosite vă garantează un portret artistic, select şi de calitate pe măsura aşteptărilor unui cunoscător de artă.


Caricatură

Caricatură Servicii arta, caricatură shrtop
Servicii arta, caricatură shbl Servicii arta, caricatură shbr

Realizăm caricatura uneia sau mai multor persoane după fotografie, în orice dimensiune, în tehnicile: creion, creion colorat, peniţă.

Experienţa pictorului care semnează lucrarea, portofoliul şi materialele de calitate folosite vă garantează o caricatură artistică şi hazlie pe măsura aşteptărilor unui cunoscător de artă.


Icoane la comandă

Icoane la comandă Servicii arta, la comanda shbr10
Servicii arta, la comanda shbr9 Servicii arta, la comanda shbr8

Realizăm icoane bizantine în tehnicile ulei şi tempera cu emulsie de ou şi icoane pe sticlă în tehnica tempera cu emulsie de ou.

Folosim lemn şi materiale de pictură de calitate superioară şi tehnici noi de tratare a lemnului, care asigură durabilitatea şi rezistenţa lui. Toate lucrările noastre sunt executate manual şi nu reprezintă postere. Icoanele se executa la orice dimensiune cerută de client.

Reproduceri de artă la comandă

Reproduceri de artă la comandă Servicii arta, la comanda shbr7
Servicii arta, la comanda shbr6 Servicii arta, la comanda shbr5

Realizăm reproduceri de artă după tablouri celebre ale marilor pictori la orice dimensiune în toate tehnicile picturii de şevalet.

Folosim pânză de in, lemn şi materiale de pictură de calitate superioară, precum şi tehnici noi de tratare a suporturilor, care să le asigure durabilitatea şi rezistenţa în timp a lucrărilor. Toate lucrările noastre sunt executate manual şi nu reprezintă postere.

Decorare artistică spaţii publice şi private

Decorare artistică spaţii publice şi private Servicii arta, la comanda shbr4
Servicii arta, la comanda shbr3 Servicii arta, la comanda shbr2

Realizăm decorarea spaţiilor publice (hotel, cafenea, pub, restaurant, salon de frumuseţe, cabinet stomatologic, etc) şi decorarea spaţiilor private (vile, case), cu tematici specifice spaţiului decorat sau la cererea clientului.

Decorare camere copii la comandă

Decorări camere copii la comandă Servicii arta, la comanda shbrt
Servicii arta, la comanda shbl1 Servicii arta, la comanda s

Decorăm camere pentru copii, prin realizarea de picturi pe pereţii camerelor pentru copii, pe diverse subiecte, cu personaje din poveşti, desene animate sau eroi preferaţi.

Folosim vopsele acrilice, care asigură că lucrarea nu se va şterge sau deterioara în timp. De asemenea propunem şi diverse lucrări (tablouri) cu tematici fantastice sau de poveste, care pot fi folosite în amenajarea camerelor de copii.

În final se obţine o cameră vioaie, plină de afecţiune, cu personajele preferate ale copilului.

Înrămare tablouri

Înrămare tablouri la comandă Servicii arta, la comanda sht
Servicii arta, la comanda shbl Servicii arta, la comanda shbr

Realizăm înrămare profesională pentru tablourile şi icoanele achiziţionate la noi. Asigurăm asistenţă în ceea ce priveşte alegerea ramei potrivite pentru lucrarea Dumneavostră.

Termeni din artă:servicii arta artspace ro