Cannot open location: http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml Despre galeria de artă ArtSpace - ArtSpace.ro
artspace.ro / Contact / Despre ArtSpace

Despre ArtSpace


Oferiţi-vă câteva clipe pentru a înţelege un suflet şi veţi înţelege şi mai mult sufeltul vostru - Dorin Sîrbu, Fondator ArtSpace.

Ce reprezintă ArtSpace?

Dorin Sirbu - Fondator ArtSpace
Dorin Sîrbu, Fondator ArtSpace

Galeria ArtSpace a prins viaţă în anul 2007 şi ca orice copil născut din dragoste şi pasiune, a beneficiat de toată atenţia şi experienţa persoanelor implicate. Încă de la lansare, ArtSpace, prin concept şi abordare, a motivat şi a impulsionat viaţa artistică din România, a impus în mediul online noi standarde de calitate şi drept consecinţă, a ajuns să fie cel mai cunoscut nume de galerie de artă din mediul online.

În galeria de artă ArtSpace, cu puţin curaj şi răbdare, puteţi găsi multe lucrări de artă interesante. Încercaţi să înţelegeţi esenţa lucrărilor, plasticitatea liniilor, combinaţia culorilor şi veţi înţelege sufletul şi starea pictorului care le-a pictat. Nu uitaţi, o imagine valorează mai mult decât o mie de cuvinte, dar care sunt acele cuvinte? Ce semnifică? Ce a vrut să spună autorul?

Pentru ca vrem să vă oferim informaţii complete, în secţiunea Info artă, puteti găsi multe articole, scrise de experţii noştri, care să vă ajute să înţelegeţi şi mai bine arta, concepte, tehnici, materiale, artişti şi alte informaţii, adresate pentru cei care vor sa cunoască cât mai multe din cel mai frumos domeniu ... arta.

Valori

Apreciem şi promovăm o relaţie de calitate cu clienţii noştri şi cu partenerii noştri de afaceri, o relaţie ce se desfăşoară în condiţii de siguranţă, ce oferă o garanţie pentru materialele folosite în procesul de fabricaţie, ce respectă standarde de calitate, care oferă servicii atât de concepere şi producţie, cât şi servicii post-producţie cum ar fi garanţia şi întreţinerea obiectelor de artă, o relaţie ce oferă promptitudine şi profesionalism şi nu în ultimul rând o relaţie care oferă o serie de servicii conexe pentru ca acestea să fie cât mai complete.

Termeni din artă:artspace galeria arta galerie online